Det er sejt at være praktisk

Botræning på Havredal

På Havredal tager vi altid udgangspunkt i hele individet, og dette gælder også i botræningen, hvor vi arbejder helhedsorienteret. Dette betyder, at vi arbejder med hele elevens tilværelse, både de praktiske dimensioner i en husholdning (fx rengøring og økonomi), de personlige dimensioner (fx hygiejne og sundhed), de sociale og psykiske dimensioner (fx selvforståelse, selvværd og samvær med andre) såvel som politisk/kulturel dannelse (fx demokratiforståelse).

Der tages altid udgangspunkt i, hvem hver enkelt ung er, og hvilke udfordringer, den unge har; og ud fra dette besluttes det, hvad der skal arbejdes særligt meget med. Fordi alle mennesker er forskellige, også mennesker med de samme slags udfordringer, vil der aldrig være to botræningsforløb, der er ens; og der vil altid blive justeret løbende på de pædagogiske mål og metoder, alt efter hvilke behov der identificeres hos den unge.

Læs mere om Dokumentation og Metode

I det nedenstående kan du få et indblik i, hvordan der arbejdes med botræningen. 

Hent/print hele beskrivelsen her:PDF

Målsætning

Havredal er et samlet, helhedsorienteret tilbud med den overordnede målsætning at støtte og vejlede de unge frem mod en tilværelse som ligeværdige og aktive medborgere med en så stor grad af selvhjulpenhed, som deres individuelle potentialer rækker til. Målsætningen er desuden at klargøre eleven til arbejdsmarkedet på de rette vilkår samt at sikre eleven en bolig, der matcher dennes behov med særligt fokus på et socialt og professionelt netværk og et aktivt og meningsfuldt fritidsliv.

Kontakt

Havredal Praktiske Uddannelser

ulvedalsvej 30-34

7470 Karup J

Tlf.: 86 66 22 30

E-mail: havredal@havredal.dk 

CVR: 29078718

Om os​

Havredal er et samlet, helhedsorienteret tilbud med den overordnede målsætning at støtte og vejlede de unge frem mod en tilværelse som ligeværdige og aktive medborgere med en så stor grad af selvhjulpenhed, som deres individuelle potentialer rækker til.

Følg os

Kontrolrapport