Det er sejt at være praktisk

Selvstændighed i bosætning

Nye elever starter som regel deres bosætning i ét af de huse, hvor der er mest personalestøtte. Derved har vi lettest ved at lære dem at kende samt at vurdere deres evner, og det giver tryghed for nye elever, at personalet er tæt på, mens de lærer skolens rutiner at kende.

Efter et halvt til et helt år laves der sammen med eleven en vurdering af, om han/hun er klar til at flytte ud i ét af de elevhuse, der kræver en større selvstændighed. Det ny Havredal har desuden 6 ungdomsboliger med eget bad og køkken, hvor enkelte elever prøver at bo for sig selv, inden de udsluses væk fra skolen.

Efter to år på skolen overgår eleven til udslusningsteamet, der hjælper med bl.a. at blive klog på den fremtidige bosætning, og efter i alt 2½ år er det planen, at eleven flytter i egen bolig.

Kontakt

Havredal Praktiske Uddannelser

ulvedalsvej 30-34

7470 Karup J

Tlf.: 86 66 22 30

E-mail: havredal@havredal.dk 

CVR: 29078718

Om os​

Havredal er et samlet, helhedsorienteret tilbud med den overordnede målsætning at støtte og vejlede de unge frem mod en tilværelse som ligeværdige og aktive medborgere med en så stor grad af selvhjulpenhed, som deres individuelle potentialer rækker til.

Følg os

Kontrolrapport